pijl
Je bent nu hier: Home / workshop

Waarom een 
workshop fit en vitaal werken?

Shiatsu in de praktijk ShiatsuInDePraktijk Tip7

Dit jaar wordt er door werkgevers nadrukkelijk gezocht naar manieren om personeel op een gezonde manier te laten werken. Niet alleen op het vlak van lichamelijke gezondheid maar zeker ook op het vlak van geestelijke gezondheid.Een workshop fit en vitaal werken is juist nu belangrijk omdat onze medewerkers bijvoorbeeld langdurig thuis aan de slag zijn geweest. De gevaren lagen op de loer, regelmatig wordt er gesproken over de lichamelijke klachten maar ook stress, burnout of sociaal isolement zijn serieuze gevaren.

Voordelen workshop

  • Preventiegericht
  • Bewustwording
  • Verminderen van klachten
  • Verlagen van het ziekteverzuim

Wat gaan uw medewerkers
leren?

Shiatsu in de praktijk ShiatsuInDePraktijk Tip4

We gaan eerst aan de slag met een ademhalingsoefening om iedereen even van het werk te laten afschakelen. Het volgende onderdeel is een vitaliteitsquiz waar we het bewustzijn rondom deze thema's vergroten. Na dit onderdeel gaan we interactief met de tips aan de slag. De tips zijn eenvoudig, hoe kan het dan toch zijn dat er nog zoveel klachten zijn. UIteraard gaan we ook aan de slag met tal van oefeningen. We sluiten af met een korte energizer die je ook zelf prima op kantoor kan uitvoeren. 

Uiteraard kan er ook een stukje maatwerk verwerkt worden als extra accent in deze workshop. Een belangrijk neveneffect van de workshop is het feit dat het mensen een lach op het gezicht geeft, het verbindt collega's onderling. 

 

Hoe gaan we aan de slag?

Shiatsu in de praktijk plus-werkboekje 1

Na een kennismaking spreken we de inhoud van de training door. Er bestaat ook de mogelijkheid om een  aantal corporate boodschappen mee te nemen. We plannen de datum en ik zal content aanleveren voor een uitnodiging naar de medewerkers. Na de workshop krijgen alle deelnemers het handige handboekje. Via een link stuur ik na de tijd een uitnodiging voor een korte online evaluatie. Na de workshop bespreken wij deze evaluatie en bestaat er de mogelijkheid voor een vervolgsessie.