pijl
Je bent nu hier: Home / Tarieven

Tarieven

Kies voor een Shiatsu Ontspannings Massage als je op zoek bent naar een algemene ontspanning van het lichaam. Tijdens deze behandeling ga ik voornamelijk aan de slag op je rug, schouders en nek. Via diepte van druk met mijn handen, vingers, strekkings~ en rockingtechnieken stimuleer ik je lichaam om spanning los te laten. Ook zet ik een aantal punten in die ervoor zorgen dat de energie weer zal stromen in die bewuste meridianen. Ditzelfde gebeurt bij een Shiatsu Stoelmassage, een zeer laagdrempelige massage die op een speciale stoel wordt uitgevoerd en waarna je weer energiek de dag kan vervolgen. Lees hier meer over stoelmassage en de recensies van bedrijven uit de regio.

Je kiest voor Shiatsu Therapie als je een behandeling zoekt specifiek gericht op jouw klacht(en). De eerste keer houden we een uitgebreid intakegesprek vóór de behandeling om een goede beeld te krijgen van jouw klachten. Aan de hand daarvan maak ik een behandelplan. De intake zal bestaan uit een anamnese, pols, hara en tongdiagnose. Reserveer 'Shiatsu therapie met intake' voor deze eerste afspraak van 90 minuten.

Kom je er niet uit of heb je nog vragen neem dan even contact op.

Shiatsu Therapie (klacht gericht)

Behandeling van 60 minuten              € 65,00 ( per 1-1-2022 wordt het tarief € 68 )
Behandeling van 90 minuten
incl intake gesprek (eerste keer)       € 79,00  ( per 1-1-2022 wordt het tarief € 82 )

Coaching

Sessie van 60 minuten                       € 89,00

Shiatsu Ontspannings Massage

Sessie van 45 minuten                       € 45,00     

Shiatsu Stoelmassage

Strippenkaart 4=5 á 20 minuten        € 99,00     

Betalingen en vergoedingen

In de praktijk kunt u uitsluitend per pin betalen, na de behandeling ontvangt u in de loop van de dag een factuur per e-mail toegestuurd.

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong en ik voldoe aan de voorwaarden van de meeste zorgverzekeraars. Bekijkt u hier de actuele lijst van vergoedingen per zorgverzekeraar. De factuur welke ik u per e-mail toestuur kunt u gebruiken om door te sturen naar uw zorgverzekeraar. 

Let op : Ontspanningsmassages worden uiteraard niet door uw zorgverzekeraar vergoed. 

Kan ik ook cadeaubonnen kopen?

Je kan zéker cadeaubonnen kopen! Ik heb deze standaard voor een ontspanningsmassage van 25 en 45 minuten. Stuur even een berichtje. Afrekenen gaat eenvoudig, ik stuur je een betaallink en na betaling zorg ik dat de cadeaubon snel mogelijk bij jou komt, zodat jij iemand er mee kan verrassen! 

Shiatsu in de praktijk Cadeaubon Shiatsu in de Praktijk 2

Maak nu een afspraak

Via deze handige online kalender maak je gemakkelijk je eigen afspraak op je favoriete tijdstip. Na het invoeren van je gegevens krijgt je per e-mail direct een bevestiging.

Afspraak maken