pijl
Je bent nu hier: Home / Thuiswerktraining

Waarom een 
workshop Thuiswerken?

Shiatsu in de praktijk ShiatsuInDePraktijk Tips

Dit jaar wordt er door werkgevers nadrukkelijk gezocht naar manieren om personeel op een gezonde manier thuis te laten werken. Niet alleen op het vlak van lichamelijke gezondheid maar zeker ook op het vlak van geestelijke gezondheid.Een workshop Thuiswerken is juist nu belangrijk omdat onze medewerkers langdurig thuis aan de slag zijn. De gevaren liggen op de loer, regelmatig wordt er gesproken over de lichamelijke klachten maar ook stress, burnout of sociaal isolement zijn serieuze gevaren.

Wat gaan uw medewerkers
leren?

Shiatsu in de praktijk ShiatsuInDePraktijk Tip4

We gaan aan de slag met tips rondom vitaliteit en het bewaken van de grens tussen werk en prive. Naast oefeningen welke we gaan uitvoeren, behandelen we ook een zelfscan waar je je eigen lichaam kan toetsen op klachten. Uiteraard kan er ook een stukje maatwerk verwerkt worden als extra accent in deze workshop. 

Een belangrijk neveneffect van de workshop is het feit dat het mensen een lach op het gezicht geeft. Mensen vinden het leuk om 'samen' oefeningen te doen en collega's aan het werk te zien. Ik heb gemerkt dat tijdens én na de training er een ontzettend leuke sfeer hangt in de groep.

Praktische details
van
de workshop

 

 

 

 

 

De kosten van deze worskhop bedragen € 499 exclusief BTW voor maximaal 25 medewerkers. De duur van de workshop is ongeveer 45 minuten.
In overleg is een kleinere groepsgrootte ook mogelijk, het starttarief bedraagt  € 349 voor maximaal 10 medewerkers.
Iedere deelnemer ontvangt een werkboek met alle oefeningen - de thuiswerktips - ehbo bij stress en onrust en een werkplekcontrole overzicht.

Hoe werkt deze workshop?

Na een telefonische kennismaking spreken we de inhoud door. Er bestaat ook de mogelijkheid om een aantal corporate boodschappen mee te nemen. We plannen de datum en ik zal content aanleveren voor een uitnodiging naar de medewerkers. Na de daadwerkelijke training krijgen alle deelnemers een handige handout met alle oefeningen, thuiswerktips, ehbo bij stress en onrust en een werkplekcontrole overzicht. Ook krijgen de medewerkers een link naar een MP3 bestand van de zelfscan zodat ze deze thuis kunnen gebruiken. Na de workshop evalueren we kort en bestaat er de mogelijkheid voor een vervolgsessie.  

Laagdrempelig: de workshop is laagdrempelig en vereist geen instapniveau en is begrijpelijk voor alle medewerkers.

Samen: collega's gaan samen aan de slag en kunnen elkaar ook zien tijdens deze online sessie.

Leuk: het samen uitvoeren van oefening op camera levert een leuke sfeer op en is een welkome afwisseling.