pijl
Je bent nu hier: Home / Thuiswerken

Waarom een 
workshop?

Shiatsu in de praktijk ShiatsuInDePraktijk Tips

Dit jaar wordt er door werkgevers nadrukkelijk gezocht naar manieren om personeel op een gezonde manier thuis te laten werken. Niet alleen op het vlak van lichamelijke gezondheid maar zeker ook op het vlak van geestelijke gezondheid.Een workshop Thuiswerken is juist nu belangrijk omdat we langdurig thuis aan de slag zijn. De gevaren liggen op de loer, regelmatig wordt er gesproken over de lichamelijke klachten maar ook stress, burnout of sociaal isolement liggen op de loer.

Wat ga je 
leren?

Shiatsu in de praktijk ShiatsuInDePraktijk Tip4

We gaan aan de slag met tips rondom vitaliteit en het bewaken van de grens tussen werk en prive. Naast oefeningen welke we gaan uitvoeren, behandelen we ook een zelfscan waar je je eigen lichaam kan toetsen op klachten.  

Een belangrijk neveneffect van de workshop is het feit dat het mensen een lach op het gezicht geeft. Ik heb gemerkt dat tijdens én na de training er een ontzettend leuke sfeer hangt in de sessies.

Praktische details
workshop

 

 

 

 

 

Online workshop 
De kosten van deze workshop bedragen € 39. De duur van de workshop is ongeveer 45 minuten. 

Face to face
Wil je liever een gesprek specifiek over jouw situatie dan kan je er ook voor kiezen om langs te komen in mijn praktijk. De kosten van deze 1 op 1 workshop bedragen € 69. De duur van de workshop is ongeveer 45 minuten.   

Afspraak maken
Je kiest zelf een moment uit wat jou goed past en maakt online een afspraak via mijn website.

Betalen
Nadat ik je aanvraag heb ontvangen stuur ik je een betaalverzoek per e-mail. Nadat deze is voldaan ontvang je een (link) uitnodiging/bevestiging voor de workshop.

Herinnering
Om er zeker van te zijn dat je het niet vergeet, stuur ik je 24 uur voor de workshop nog een reminder per e-mail.

Werkboek
Na het succesvol afronden van de workshop ontvang je een werkboek met hierin alle oefening en tips. Ook staan hier tips in voor EHBO bij stress en onrust, plus een checklist voor je werkplek. Volg je de workshop digitaal dan stuur ik hem je op! Zo kan je na de workshop door blijven gaan met de oefeningen.