pijl
Je bent nu hier: Home / Voor Bedrijven / Stoelmassage bedrijven

Stoelmassage op het werk

Shiatsu drukpunten massage is een massage die met name werkt op schouders, nek, hoofd en armen. Het is gericht op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze stoelmassage is een vorm van de eeuwenoude traditionele shiatsu, wat betekent ‘druk met vingers’. Tijdens de massage worden specifieke drukpunten gestimuleerd en strekkingen ingezet om het lichaam te stimuleren blokkades te verhelpen. Hierdoor kan  de energie weer vrij door het lichaam stromen, zodat het lichaam optimaal kan herstellen.

Wat is Shiatsu Stoelmassage?

Shiatsu drukpunten massage wordt gegeven op een speciale massagestoel, vanuit een ontspannen houding onderga je, in je kleding, de behandeling waarbij er geen olie gebruikt wordt. De massage is laagdrempelig in een beperkte tijd van ongeveer 20 minuten ervaar je nieuwe energie, ontspanning en rust.

Voordelen op een rij

  • Heft blokkades op
  • Geeft meer energie
  • Vermindert stress
  • Geeft ontspanning en vitaliteit


Voor welke klachten

Shiatsu Stoelmassage is geschikt voor iedereen. De massage kan worden ingezet bij mensen van alle leeftijden, De massage brengt de gezondheid op peil en kan ook preventief ingezet worden om lichaam en geest in balans te brengen. 

  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Hoofdpijn
  • Schouderklachten

Shiatsu Stoelmassage voor bedrijven

Veel medewerkers kampen met schouder-, rug- en nekklachten, bijvoorbeeld door een verkeerde werkhouding, veel repetitieve bewegingen of door fysiek zware belasting. Ook stress en spanning zijn bekende factoren. Vanuit de wetenschap is onderzocht en gebleken dat massage op de werkplek verzuim terugdringt. Hierbij zorgt de Shiatsu stoelmassage er dus voor dat u preventief en klachtgericht uw medewerkers laat behandelen.

In ongeveer 18 minuten ontvangt de medewerker een massage op de werkplek op een speciaal vervaardigde stoel. De massage is er ook op gericht om medewerkers bewust te maken van het eigen lichaam waardoor men sneller (overbelasting) signalen zal opmerken. De duur van de massage zorgt ervoor de ontspanning intens is en dat het werk direct weer fris opgepakt kan worden.

ARBO erkende maatregel

De kosten van stoelmassage zijn volledig aftrekbaar omdat de belastingdienst deze erkent als ARBO maatregel om het ziekteverzuim tegen te gaan. U kunt de stoelmassage ook laten vallen onder de werkkostenregeling (WKR).

Gerenomeerde bedrijven in de regio

Als onderdeel van mijn opleiding heb ik bij een aantal gerenomeerde bedrijven in de regio stage gelopen. 

Sonja Rengelink -  HR Adviseur - Vink Kunststoffen Shiatsu in de praktijk Logo vink

Vanaf de tweede week mei tot begin juli dit jaar heeft René in het kader van zijn opleiding bij Vink Kunststoffen Shiatsu stoelmassages gegeven. Wij hebben René leren kennen als een prettig en rustig persoon die zijn zaken goed organiseert en op een zeer professionele wijze de stoelmassages verzorgt. Onze medewerkers zijn zeer positief over de massages, hebben aangegeven naderhand meer energie te ervaren en hebben een waardering toegekend van een 8,5 gemiddeld.
Nicky Jansen - Hoofd Personeelszaken - Technisch Handelsbureau Rensa Shiatsu in de praktijk rensa-logo-nieuw

René heeft in de periode mei-juni dit jaar stage gelopen bij Rensa en wij waren erg tevreden met de manier waarop hij de Shiatsu-stoelmassages heeft georganiseerd en verzorgd. Hij is flexibel, professioneel en zeer bereidwillig om mee te denken in een passende aanpak. Onze medewerkers waren enthousiast over de massages en gaven aan meer energie te ervaren na een massage. Ruim 88 procent van de medewerkers waardeerden de massage met het cijfer 8 of hoger, gemiddeld kwam de waardering uit op 8.4. 

Hannie van Zoomeren - HR-adviseur bij Stolwijk Kelderman Shiatsu in de praktijk Bedrijf 3                                                                       Accountants en Fiscalisten

René heeft bij ons bedrijf een bijdrage mogen leveren aan de vitaliteit van onze medewerkers.Tijdens onze vitaliteitsweken heeft hij stoelmassages verzorgt voor onze mensen op kantoor in Doetinchem en Zevenaar. Veel lof voor René, de massages zijn na het verschijnen van de agenda super snel volgeboekt en dat maakt veel duidelijk. Hij zorgt voor een ontspannen moment tijdens een soms drukke werkdag.

Hoe ziet het proces eruit?

 

Wat kost stoelmassage op het werk?

Sessie van 20 minuten                € 25,00
Strippenkaart 5 keer                    € 99,00

Gratis proefsessie op locatie?

Neem contact op voor een gratis proefsessie en zet de volgende stap in een lager ziekteverzuim en vitalere medewerkers.

Gratis proefmassage