pijl

 

 

 

rene van anen headerwit

RENÉ
VAN
ANEN

Je bent nu hier: Home / Over René

Over René

Mijn naam is René van Anen.
 

Ik ben werkzaam als Shiatsu Therapeut vanuit mijn praktijk aan huis en bij therapeutisch centrum Gimbornhof in Zevenaar. Daarnaast verzorg ik Shiatsu stoelmassages bij bedrijven.

Shiatsu in de praktijk Shiatsu Website 3

Ik ben geboren en getogen in het Rotterdamse, hier heb ik mijn “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” en het “Niet lullen maar poetsen” geleerd. Uiteindelijk ben ik verhuisd naar, het eveneens mooie, Gelderland. Hier woon ik nu al weer meer dan 25 jaar met veel plezier. 

Na een technische opleiding heb ik allerlei commerciële functies vervuld. Ik heb ruim twintig jaar gewerkt in de branche van bouw en retail. In veelal leidinggevende posities was ik altijd al veel met mensen bezig. Ik volgde een beroepsopleiding tot Coach Practitioner bij de Alba Academie. Het begin van een boeiende reis. Ondertussen ben ik als coach aangesloten bij de Nobco, de stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Shiatsu in de praktijk nobco-logo-voor-websiteShiatsu in de praktijk eia-foundation-logoOndertussen ben ik aangesloten bij de Nobco, de stichting
Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Ik kwam er zelf méér en méér achter dat ik zelf niet altijd in balans was. Ook werd ik me bewust dat ik door stress, duidelijk minder energie had. Uiteindelijk ben ik hiervoor ook therapie gaan volgen, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met de Traditionele Chinese Geneeswijze. Hier leerde ik dat ik alleen met mijn hoofd aan het leven was. Ik was kwijt geraakt hoe lichaam en geest verbonden waren.

Ik werd zó enthousiast over de Traditionele Chinese Geneeskunde dat ik allerlei opleidingen ging volgen. Deze zomer ben ik aan de Qing Bai Academie afgestudeerd als Shiatsu therapeut

Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik iedereen wil laten ervaren hoe het is om lichaam en geest te verbinden. Ik heb mijn eigen praktijk opgezet en zie het als mijn missie om mensen te helpen om weer in contact met zichzelf te komen.

Daarnaast heb ik ook kennis gemaakt met Shiatsu Stoelmassage. Hier ben ik licentiehouder geworden bij Touchpro. Touchpro is hét professionele opleidingsinstituut voor stoelmassage. Tevens heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs. Ik help nu bedrijven met vitaliteit, preventie en stress reductie op de werkvloer.

Shiatsu in de praktijk 5597 logonieuwbvsShiatsu in de praktijk touchpro europe cmyk Daarnaast ben ik licentiehouder bij Touchrpo. Tevens heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.
Het mooie is dat ik nu lichaam én geest kan verbinden. Zo begeleid ik mensen inmiddels in brede zin. Ik ben blij met mijn reis en dankbaar dat ik mensen mag ondersteunen. Waar mag ik jou mee helpen?
 
 

Waar mag ik jou mee helpen?